Will Smith ja Gary Barlow tempaisivat televisiossa – kuuntele legendaarinen tunnari

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen elokuvatähti Will Smith tunnetaan menestyksekkään elokuvauransa lisäksi rap-artistina. Seuraavaksi mies nähdään Men in Black III -elokuvassa, jonka markkinointikiertueella hänet on nyt ikuistettu musisoimassa Take That -yhtyeen Gary Barlowin kanssa.

Äskettäin lähentelevää toimittajaa avokädellä kasvoihin läimäyttänyt Smith oli vieraana brittiläisessä The Graham Norton Show -televisio-ohjelmassa Gary Barlowin ja Tom Jonesin kanssa. Kesken ohjelman Graham Norton toi keskusteluun esille Smithin uran rap-artistina, jonka jälkeen sohvan takaa kaivetaankin jo kosketinsoitinta esitystä varten. Musiikkiesitys nähdään videolla ajassa 1:50.

Videolla nähdään, kuinka Smith esittää rap-uransa ehdottomasti suurimman hitin The Fresh Prince of Bel-Airin Take That -poikabändistä tunnetuksi tulleen Barlowin säestäessä kosketinsoittimella. Bel-Airin prinssi -televisio-ohjelman tunnusmusiikkina toiminut kappale on yhä ajankohtainen, sillä esimerkiksi poikabändi One Direction on esittänyt kappaleen joillakin keikoillaan.

Will Smithin ura alkoi legendaarisessa Bel-Airin prinssi -televisiosarjassa 1990-luvulla. Sittemmin mies on julkaissut useita rap-albumeita ja näytellyt lukuisissa hittielokuvissa. Smith on naimisissa näyttelijätär Jada Pinkett-Smithin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta Jaden ja Willow, jotka ovat molemmat kokeilleet siipiään jo viihdemaailmassa. Smithillä on myös Willard-niminen poika aiemmasta avioliitostaan Sheree Smithin kanssa.