11 miljardööriä etsi seuraa – 2 800 naista saapui paikalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rakkauden polut ovat usein tutkimattomat, ja monet syyt voivat saattaa pariskunnat yhteen. Eräs vaikuttavista tekijöistä on valitettavasti vieläkin joskus raha. Nyt tuhannet naiset ovat kiirehtineet deittitapahtumaan, jossa he voivat päätyä yhteen miljardöörin kanssa.

Kiinassa järjestettyyn deittitapahtumaan osallistui yli 2.800 naista Kiinasta, Singaporesta ja Australiasta. Naiset tulivat tapaamaan 11 miljardööriä, jotka halusivat löytää itselleen seuraa. Deittiehdokkaiden iät vaihtelivat 19 vuodesta 56 ikävuoteen.

– Haluan löytää jonkun, joka on itseäni parempi kaikessa, kertoo 28-vuotias kandidaatti Ah Ling uutistoimistoille.

Pohatat eivät kelpuuttaneet naisia sellaisenaan, vaan heidän tuli tapahtumassa käydä läpi 11 vaativaa testiä. Testeissä mitattiin naisten fyysisiä ja psykologisia piirteitä. Heidän kehonsa terveys, mielenterveys ja perhetaustansa saivat myös testaajilta huomiota. Ensimmäisen erän jälkeen vain 320 naista lähes kolmesta tuhannesta kelpuutettiin seuraavaan karsintaan.