Pappi sai viestin jumalalta: ”Käski ryhtyä Elvis-imitaattoriksi”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kirkonmiehet tietävät, että jumalan tiet ovat tutkimattomat. Kutsumus voi viedä papinkin mitä erikoisimmalle urapolulle, kuten nyt on käynyt eräälle brittiläiselle kirkonmiehelle.

Jumala nimittäin ilmestyi 64-vuotiaalle pastori Andy Kelsolle, ja kehotti häntä ryhtymään Elvis-imitaattoriksi. Viiden lapsen isä lopetti työnsä Matchboroughin kirkonmiehenä, ja siirtyi saarnatuolista pubeihin ja klubeille viemään eteenpäin toisenlaisen ”kuninkaan” sanomaa. Mies esittää esityksessään Elviksen gospel-kappaleita.

Elämänmuutos tuli pastorille kuin salama kirkkaalta taivaalta. Mies oli kävelyttämässä koiriaan kirkonmenojen väliajalla, kun hän kuuli selkeän jumalan äänen puhuvan hänelle. Jumalan viesti oli, että Kelson pitäisi tuoda Elvis kirkkoon.

Nyt miehen Elvis-tulkinnasta on tullut hitti jopa hänen entisessä seurakunnassaan. Kelso näkeekin Elviksen toimivan ihmisille siltana jumalan luo. Mies ei kadu tippaakaan sitä, että jätti 25 vuoden mittaisen uransa seurakunnan palveluksessa.

– Monet eivät ymmärrä, että Elvis rakasti gospel-musiikkia. Näen rock ’n’ rollin kuninkaan väylänä yhdistää ihmiset Jeesuksen kanssa. Oli yllätys, miten monet seurakunnatkin ovat innostuneet esityksestäni, kertoo Andy Kelso Daily Mail -sivustolle.