Lapsitähden asuvalinta yllätti – mukana sarjamurhaaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Will Smithin julkkisperheen nuorin tähti Willow Smith nousi Whip My Hair -singlellään taannoin kertaheitolla tähdeksi, sillä kappaleesta tuli suuri hitti. Samalla neitokaisesta tuli roolimalli ja hänen hiuksistaan trendi. Sittemmin Willow järkytti fanejaan ajelemalla päänsä kaljuksi.

Mini-Rihannaksi ulkonäkönsä, ystäviensä, esiintymistyylinsä ja rohkean asenteensa vuoksi kutsuttu 11-vuotias neitokainen on nyt kuvattu perheensä kanssa isänsä Men In Black III -elokuvan ensi-iltajuhlissa New Yorkissa. Juhlakansaa ihmetytti lähinnä nuoren tähden paitavalinta, sillä paidassa komeili Painajainen Elm Streetillä -elokuvien Freddy Krueger. Lapsitähti on kuitenkin itse vielä alaikäinen kyseisille elokuville.

Taannoin Willow Smith ikuistettiin Jaden-veljensä kanssa poistumassa Louis Vuittonin julkkistapahtumasta. Willow’n juhla-asu lähenteli jo Lady Gagan ja kollegojen vastaavia. Aika näyttää haluavatko pikkutytöt pian päähänsä vastaavia luomuksia. Hiusten lähdettyä kalju pää antaa mahdollisuuksia monenlaisiin virityksiin.