Tältä Rolling Stones -tähden mallitytär näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Rolling Stones -yhtyeen sedät jaksavat edelleen heilua, etteivät pääse sammaloitumaan. Samaan aikaan heidän jälkikasvunsa on jo siinä iässä, että julkisuus ja julkinen ura alkavat olla ajankohtaisia. Nyt otsikoihin on noussut Keith Richardsin tytär Alexandra.

Mallinakin menestyksekästä uraa pitkään tehnyt 25-vuotias Alexandra Richards työskentelee nykyisin myös tiskijukkana, ja ainakin tuoreimpien raporttien mukaan hän on yhtä sitkeä kuin isäukkonsa. Alexandra kuvattiin nimittäin DJ-keikalla Harboring Heights -gaalassa, jonne hän saapui käsi paketissa.

Neitokainen oli siis loukkaantunut, mutta ei siitä huolimatta jäänyt kotiin, vaan suuntasi keikalle. Keikan järjestäjien mukaan DJ-kaunotar ei halunnut paljastaa bileiden yleisölle saamiaan vammoja.