Tältä näyttää Britannian lihavin teinityttö – elopainoa 400 kiloa

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme eilen koko Britanniaa ihmetyttävästä tapauksesta, jossa 19-vuotias teinityttö Georgia Davis joutui tukalaan tilanteeseen saatuaan sairauskohtauksen. 400 kiloa painava neitokainen oli nimittäin liian lihava siirrettäväksi ambulanssiin.

Pyörtyneen 400-kiloisen tytön siirtäminen ambulanssiin osoittautui ongelmaksi, joka ratkesi vasta kun paikalle saatiin 40 ihmisen ryhmä palomiehiä ja lääkintähenkilökuntaa. Apujoukot joutuivat tekemään reiän Davisin talon seinään ja rakentamaan sen sivuun rampin. Georgia nostettiin sängystään ylös nostokurjella ja saatiin lopulta kuljetettua ambulanssiin.

Nyt Britannian lihavin teinityttö Georgia Davis nähdään poseeraamassa lehtikuvaajille kotonaan Etelä-Walesin Aberdaressa.

Teini oli kohtausta edeltävänä päivänä kertonut Facebook-yhteisöpalvelussa ystävilleen, ettei pääse painonsa vuoksi sängystään ylös. Georgia Davis oli ollut jo kuukausia sänkynsä vanki. Aiemmin tyttö myös kertoi jääneensä loukkuun vessaan, koska ei kyennyt itse nousemaan pöntöltä ylös.

Lääkärit pitävät tytön tilaa hengenvaarallisena, ja he ovat suositelleet Georgiaa laihduttamaan 130 kiloa. The Sun -sivuston mukaan Davis osallistui taannoin lasten laihdutusleirille, jossa hän laihtui lähes 90 kiloa. Epäterveellinen ruokavalio toi kuitenkin kilot pian takaisin. Parhaimmillaan teini söi päivässä 13.000 kaloria.