Tulitko katumapäälle, Miley? Teinitähti korjasi tuoretta tatuointiaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman seuratuimpien teinikaunotarten joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa rohkeiden asuvalintojensa ja laihtumisensa merkeissä. Hannah Montana -televisiosarjasta tuttu poptähti on kuvattu usein julkisuudessa varsin paljastavissa asuissa.

Miley otti itselleen uuden tatuoinnin aiemmin tässä kuussa. Jo ennestään useilla tatuoinneilla koristeltu laulajatar otti käteensä roomalaisilla numeroilla kirjoitetun VIIXCI-tatuoinnin. VII tarkoittaa seitsemää ja XCI on numero 91. Päältäpäin sattumanvaraisilta vaikuttavien numeroiden merkitys ei ole vielä selvinnyt. Nyt poptähti onkin käynyt korjauttamassa tuoretta mustetyötään.

Radar Online -sivusto kertoo, kuinka Miley on nähty poistuvan hollywoodilaisesta tatuointiliikkeestä side käsivarressaan olevan VIIXCI-tatuoinnin päällä. Neitokainen on syntynyt vuonna 1992 ja hänen poikaystävänsä Liam Hemsworth on vuosimallia 1990. Tatuoinnin mystisistä numeroista 91 ei siis merkitse ainakaan pariskunnan syntymävuosia. Aiemmin laulajatar on kommentoinut, ettei hän koskaan voisi ottaa hänelle mitään merkitsemätöntä tatuointia.

Miley Cyrus on joutunut viime kuukausina myös anoreksiahuhujen kohteeksi, sillä hänen hoikistunut vartalonsa on aiheuttanut ihmetystä. Neitokainen on nimittäin kuvattu lähes päivittäin kuntosalilla pilates-harjoittelun parissa. Hän on kuitenkin kiistänyt julkisuudessa vellovat anoreksiahuhut.