David Duchovny kuvattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille supersuositun X-Files, eli Salaiset kansiot, -ohjelman miespääosan esittäjänä aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä David Duchovny joutui taannoin vieroitushoitoon seksiriippuvuuden takia.

Nyt David Duchovny on kuvattu nautiskelemassa aurinkoisesta päivästä Malibun rannalla Los Angelesin liepeillä. Rantaleijona ei ole viime aikoina julkisuudessa juuri paistatellut, ja monet fanit odottavatkin hänen uransa uutta nousua.

David Duchovny jäi taannoin kiinni lukuisista pettämisistä, jotka lopulta johtivat avioeroon näyttelijävaimosta Tea Leonista. Pariskunnalla on kaksi lasta. Samoihin aikoihin Duchovny kertoi yrittäneensä vähentää seksin määrää Californication-sarjassaan. Ero oli parille jo toinen, sillä vuonna 2008 he erosivat Leonin saatua romanttisia viestejä vastanäyttelijältään Billy Bob Thorntonilta ja Davidin jouduttua hoitoon seksiriippuvuutensa takia.