Katie Pricen jättirinnat pursuavat minitopista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Katie Price eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti paljasti taannoin yrittävänsä jälleen saada jalansijaa musiikkialalla, sillä kaunotar aikoo julkaista piakkoin uuden levyn.

Tällä kertaa Katie Price nähdään poseeraamassa uuden alusvaatemallistonsa mainoskuvissa Lontoossa. Tulos ei ole kovinkaan mairitteleva, ellei tarkoituksena ole myydä silikonirinnoille alimitoitettuja alusvaatteita. Neitokaisen suuret rintamus nimittäin pursuaa härskisti liian pienestä yläosasta.

Äskettäin povipommin ja hänen on/off -poikaystävänsä Leandro Pennan kerrottiin kihlautuneen. Price ja Penna ovat ehtineet lyhyen suhteensa aikana jo eroamaankin. Jos avioliitto toteutuu, olisi se jo Pricen kolmas avioliitto seitsemän vuoden sisään. 33-vuotias Price erosi itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista viime vuoden lokakuussa lyhyen seurustelun päätteeksi. Pennan huhuttiin kosineen Pricea jo viime jouluna pariskunnan välirikon aikana, mutta vahvistusta parin kihlaukselle ei kuitenkaan tuolloin annettu.

Katie Pricen tuorein avioliitto päättyi virallisesti vasta maaliskuussa, kun Pricen ja vapaapainija Alex Reidin avioero astui virallisesti voimaan. Pariskunta avioitui Las Vegasissa vuoden 2010 helmikuussa vain lyhyen seurustelun jälkeen. Viimeisimmän eronsa tiimellyksessä Price vannoi harkitsevansa pitkään ennen seuraavaan avioliittoon astumista.