Katkera muusikko lyttää Elviksen: ”Hän varasti kaiken muilta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Bobby Womack tunnetaan pitkän linjan muusikkona. Miehen suosituimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa It’s All Over Now ja That’s The Way I Feel About Cha.

Nyt 68-vuotias artisti on antanut raskaita kommentteja edesmenneestä rock’n’roll -legenda Elvis Presleystä. Mies soitti aikoinaan Elviksen Suspicious Minds -kappaleella, mutta ei ollut vaikuttunut tähden tyylistä. Katkeran Womackin mukaan Elvis varasti hänen koko laulajanuransa.

– Kun ihmiset kysyvät minulta, mitä mieltä olen Elviksestä, arvatkaa mitä sanon heille? Minusta hän ei ollut paskaakaan. Kaikki, mitä hänellä oli, hän varasti joltain muulta, kertoo Bobby Womack Breaking News -sivustolle.

Soul-laulajalla kerrotaan olleen ongelmia myös muun muassa The Rolling Stones -yhtyeen keulahahmon Mick Jaggerin kanssa. Miehen kauna kantaa Jaggerin suhteen 1980-luvulle saakka, jolloin Womack oli mukana työstämässä bändin Dirty Work -albumia. Soul-tähti pitää Jaggeria itsekkäänä henkilönä, joka ei tule koskaan kasvamaan aikuiseksi.

Womack pääsi Rock and Roll Hall Of Fame -listaukseen vuonna 2009. Miehen musiikkiura on jatkunut 1960-luvulta näihin päiviin asti. Tähden veli Cecil Womack ja hänen vaimonsa Linda Womack muodostavat myös tunnetun Womack & Womack -laulajaduon. Viime vuodet Bobby Womack on taistellut syöpää vastaan. Tänä keväänä tähti kävi läpi onnistuneen leikkauksen, jolla häneltä poistettiin syöpäkasvain.