Mel B paljasti jäätävän bikinivartalonsa: ”Kuin fitness-tähti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten Beverly Hillsissä sijaitsevassa Cedars-Sinain sairaalassa.

36-vuotias ex-spaissari asustaa parhaillaan Australiassa, jossa Mel B tuomaroi X Factor -kilpailua. Julkkistähti ja hänen miehensä Stephen Belafonte nähtiin äskettän juhlimassa kaatokännissä, mutta nyt heidät on kuvattu romanttisella veneajelulla Sydneyn satamassa.

Laulajalla oli yllään bikinit, jotka paljasivat hänen upean bikinivartalonsa. Vartalo ei jäänyt lainkaan jälkeen fitness-tähdistä, sillä Mel B on pudottanut painoaan 15 kiloa kolmannen lapsensa syntymän jälkeen.

Spice Girls -yhtyeen hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.