Mika Häkkinen ja tyttöystävä Cannesin punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen takavuosien formulatähti Mika Häkkinen on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta ja keskittynyt lähinnä perhe-elämäänsä tsekkiläisen tyttöystävänsä Marketa Kromatovan kanssa. Nyt pariskunta on kuvattu Cannesissa.

Tällä kertaa jälkikasvu oli jätetty hoitoon, joten pariskunta pääsi vapaalle. Häkkinen ja Kromatova kuvattiin nimittäin eilen illalla Ranskassa Cannesin elokuvajuhlien päätöstapahtumassa. Julkkispari asteli punaiselle matolle näyttävänä, kun Häkkinen oli pukeutunut mustaan smokkiin ja  Kromatova tyylikkään yksinkertaiseen valkoiseen cocktail-mekkoon.

Pariskunnan kanssa samoissa juhlissa olivat läsnä muun muassa belgialainen näyttelijätär Virginie Efira, ranskalainen näyttelijätär Audrey Tautou ja amerikkalainen näyttelijätär Phoebe Price.