Battleship-kaunottaret kadehtivat toisiaan: ”Hän lainaa minun rintojani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Viime aikoina laulajatähti on kiertänyt Euroopassa markkinoimassa uutta Battleship-elokuvaansa ja juhlinut rankasti.

Poptähti jakaa laivanupotus-elokuvassa valkokankaan toisen kaunottaren kanssa. Hänen lisäkseen elokuvassa nähdään Just Go With It -elokuvasta tuttu Brooklyn Decker. Nyt vaaleakutrinen näyttelijätär on paljastanut totuuden hänen ja Rihannan väleistä.

– Olemme kateellisia toistemme vartaloista. Päätimme kuvauksissa, että lainaan päiväksi hänen peppuaan ja hän lainaa minun rintojani, kertoo Brooklyn Decker Us Weekly -sivustolle.

Rihanna tiedetään uskaliaaksi pukeutujaksi, joka ei pelkää paljastaa kurvejaan julkisuudessa. Tennistähti Andy Roddickin kanssa naimisissa oleva Decker sen sijaan on ujompi, eikä halua esitellä vartaloaan kaikille. Vaalea kaunotar nähtiin kuitenkin vuoden 2010 Sports Illustrated’s -lehden kannessa pikkuruisissa bikineissä.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Hänet nähdään paraikaa valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.