Tyttö hätisteli hämähäkkiä matkalaukusta – putosi 24 metriä parvekkeelta

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Lomamatkoilla tapahtuu silloin tällöin kommelluksia, joista jotkin sattumukset voivat saattaa lomailijat jopa hengenvaaraan. Nyt eräs brittiläinen nainen joutui erikoiseen onnettomuuteen, kun hän putosi hotellin parvekkeelta yrittäessään hätistää hämähäkkiä pois matkalaukustaan.

24-vuotias Chantelle Serginson oli äitinsä kanssa matkalla Mallorcalla, ja joutui yllättävään onnettomuuteen. Serginson putosi kuudennesta kerroksesta 24 metrin matkan alas, kun yritti saada matkalaukkuaan puhtaaksi. Nainen oli huomannut laukussa hämähäkin, ja halusi päästä ötökästä eroon epäonnisin seurauksin.

Joidenkin uutisten mukaan nainen olisi pudonnut parvekkeelta riideltyään äitinsä kanssa. Espanjan poliisi kuitenkin vahvisti Daily Mail -sivustolle, että tapausta käsitellään onnettomuutena. Chantellen äiti Kimberley Serginson kertoi hänen tyttärensä menettäneen parvekkeella tasapainonsa vahingossa.

– Löysimme hämähäkin hänen laukustaan. Huusimme ja naureskelimme sitä, kumpi joutuisi heittämään sen ulos. Tartuimme lopulta molemmat kassiin ja ravistimme sitä. Silloin Chantelle menetti tasapainonsa ja putosi maahan, kertoi Kimberley Serginson haastattelussa.

Serginson kuljetettiin heti tapauksen jälkeen teho-osastolle, josta hänet on jo siirretty tavalliselle sairaalaosastolle. Naisen kerrotaan olevan kriittisessä tilassa. Tyttärensä toipilasvuoteen äärellä olleen äidin mukaan Serginson on toipunut onnettomuudesta yllättävän nopeasti, ja pystyy nyt jo juttelemaan ihmisille.