Rihanna kuolaa Cheryl Colea: ”Haluan katsoa hänen pyllistelyään”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Viime aikoina laulajatähti on kiertänyt Euroopassa markkinoimassa uutta Battleship-elokuvaansa ja juhlinut rankasti.

Nyt Rihanna on kertonut uusimmasta ihastuksestaan, jota laulaja tuntee poptähti Cheryl Colea kohtaan. Supertähti paljasti Esquire-lehdelle, että hänen mielestään Cole on todella kaunis nainen.

– Cheryl on kuuma, kirjaimellisesti. Haluaisin vain katsella hänen työskentelevän, esimerkiksi siivoavan jotain lattialta. Haluan katsoa hänen pyllistelyään, kun hän nostaa jotain lattialta, kertoo Rihanna haastattelussa.

Laulajatar ihailee mielellään kauniita naisia, mutta kertoo haluavansa tulevaisuudessa asettua aloilleen miehen kanssa. Rihanna kertoo haluavansa perheen viiden vuoden sisällä. Tähden mielestä hänen uransa on jumalan käsissä, ja hänelle onkin tärkeintä toteuttaa kohtaloaan.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Hänet nähdään paraikaa valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.