The Catalina -tähdet nudistirannalla – yläosat saivat lähteä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina maailmalla on lanseerattu lukuisia realitysarjoja, joissa seurataan jonkun tietyn bilehenkisen joukkion elämää. The Jersey Shore on saanut jo useita kopioita, joista suosituinta kuvataan Britanniassa. Nyt joukkoon tulee myös uutuussarja The Catalina.

Sarjan tähdet ovat jo ehtineet aiheuttaa kovastikin otsioita, sillä he ovat tuskin ehtineet pukeutia bikinikuvaustensa välillä. Nyt Karina Derizans, Vicky Serra ja Morgan More ovat suunnanneet Miami Beachilla rannan nudistiosiolle ja siinä samalla riisuneet yläosansa. Häveliäät kaunottaret eivät uskaltaneet esitellä enempää paljasta pintaa ainakaan kameroiden edessä.

The Catalina -sarjassa seurataan nuorten aikuisten vauhdikasta elämää Miamin South Beachilla sijaitsevassa The Catalina -hotellissa. Sarjaa esittää Yhdysvalloissa The CW Network. Realitysarja sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa keskiviikkona.