Staran Tuksu-uutinen nousi päivässä vuoden suosituimmaksi Amppareissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi eilen, kuinka suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen kertoi muuttavansa pois Suomesta. Tämä viihdeuutinen oli erityisen paljon suomalaisten makuun, sillä se on nyt noussut Ampparit-uutispalvelun vuoden suosituimmaksi uutiseksi Suomessa.

Johanna Tukiaisen muuttouutiselle on vuorokaudessa annettu Ampparit-palvelussa 1.344 ääntä, joista 1.294 on plussaa ja 50 miinusta. Lopputuloksena on vuoden ylivoimaisesti suosituin uutinen 1.244 plus-äänellä. Tuksu-uutisen huimasta suosiosta raportoi ensimmäisenä Hymy-lehti, jonka juttu samasta aiheesta on nyt 896 ääntä plussalla.

Lue kyseinen viihdeuutinen tästä.

Edellistä vuoden suosituimman uutisen ennätystä piti hallussaan jääkiekon MM-kisoja koskeva Urheilulehden kirjoitus otsikolla ”Lätkän pukuherrat ovat nolanneet itsensä lopullisesti”, joka on kerännyt 1.169 plus-ääntä. Amppareiden kaikkien aikojen suosituin uutinen on Findancen vuoden 2009 uutinen ”Lopetamme uutisoinnin Johanna Tukiaisesta” 1.947 plus-äänellä.