20-vuotias Olivia Culpo on uusi Miss USA

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuosittain valitaan Yhdysvaltojen kaunein missi, ja tittelin voitti tänä vuonna 20-vuotias Olivia Culpo. Kaunotar valittiin Miss USA -kilpailun voittajaksi 51 toistaan näyttävämmän kilpailijan joukosta. Musiikillisesta perheestä tuleva neito esitteli kilpailun aikana erityistaitojaan sellistinä.

Kuva. YouTube

Italialaissyntyinen kaunotar sinetöi voittonsa Yahoo! News -sivuston mukaan vastaamalla viisaasti transgender-misseydestä esitettyyn kysymykseen. Culpolta tiedusteltiin mitä hän ajattelisi, jos sukupuoltaan vaihtanut missi voittaisi Miss USA -tittelin.

– Minusta se olisi ihan reilua. Voin kuitenkin ymmärtää ihmisiä, jotka eivät ole valmiita hyväksymään asiaa. Minusta tämä on vapaa maa, ja jokainen tehköön kuten mielii, vastasi Olivia Culpo kilpailuissa.

Itseään nörtiksi ja missiksi kutsuva kaunotar kirjoitti Twitter-blogiinsa olevansa hämmästynyt voitostaan. Culpo edustaa Yhdysvaltoja tulevissa Miss Universum -kilpailuissa joulukuussa. Amerikkalaista kaunotarta ei ole nimetty kilpailun voittajaksi sen jälkeen, kun Brook Lee voitti tittelin vuonna 1997.