18-vuotias poppari vilautti vatsalihaksiaan: Teinitytöt sekosivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yksi poikabändin suosituimmista jäsenistä on 18-vuotias Harry Styles, joka on kerännyt jo itselleen oman fanijoukon. Kiharapää on kuvattu viime aikoina useiden naiskaunottarien kanssa.

Nyt Yhdysvaltoja kiertävän poikabändin jäsenet tekivät fanien mieliksi kepposen Harry Stylesille kesken keikan. Zayn Malik ja Liam Payne nimittäin repivät bänditoverinsa vaalean kauluspaidan auki teinityttöjen edessä. Nettivideolla nähdään noin kahden minuutin kohdalla, kuinka yleisö villiintyy popparin vatsalihakset nähtyään.

– Liam ja Zayn kiitos, että revitte Harryn paidan pois… Ensi kerralla ette saa unohtaa housuja, eräs fani kirjoitti Twitter-palvelussa tapahtuneen jälkeen.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyyDEttiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa. Äskettäin levy-yhtiön pomot halusivat varjella bändin puhtoista imagoa ja kielsivät One Directionin sinkkupojilta seksin harrastamisen kiertueen aikana.