Teinitähdet halusivat Playboy-strippiesitykseen – managerit kielsivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailman. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Suomalaiset One Direction -fanit järjestivät aiemmin tänä vuonna näyttävän Flash Mob -tapahtuman Helsingin Kampissa.

Nyt Yhdysvaltoja kiertävän poikabändin jäsenten uutisoitiin pettyneen, kun he eivät päässeet katsomaan strippiesitystä Las Vegasissa. Teinitähdet olisivat halunneet nähdä Playboy-kaunotar Holly Madisonin kuuluisan Peep-esityksen, jossa 32-vuotias blondi muun muuassa esittelee sulojaan.

Poppareiden manageri ei kuitenkaan päästänyt nuoria miehenalkuja nauttimaan naiskauneudesta yhtyeen tiukan työaikataulun takia. Lähteen mukaan Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomnlinson ja Liam Payne eivät olleet mielissään managerinsa päätöksestä.

– He eivät ole iloisia. Holly rakastaa poikia ja hän olisi halunnut tavata teinitähdet esityksensä backstagella. Harry olisi ainakin ollut Playboy-kaunottarien seassa kuin pikkupoika karkkikaupassa, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.