Teini-ikäinen radiojuontaja tylyttää: ”Obama, teet lapsista homoja!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on ehdolla myös seuraavalle hallintokaudelle. Obaman kampanja on herättänyt paljon keskustelua homomyönteisyydellään. Monet ovat asettuneet tukemaan istuvaa presidenttiä, mutta mies on myös saanut vastustajia.

Eräs teini-ikäinen radiojuontaja on nyt tuominnut Obaman kampanjan. 14-vuotias Caiden Cowger julistaa ohjelmassaan homoseksuaalisuuden olevan syntiä. Hänen mielestään Obama ei saisi yrittää vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin.

– Obama, teet lapsista homoja! Sinun mielestäsi on oikein seurata halujaan. Sinusta se on luonnollista, sanoo Caiden Cowger radio-ohjelmassaan.

Verkkovideolla voidaan kuulla Cowgerin homovastainen julistus. Teini kertoo ohjelmassa oman paikkakuntansa nuorista. Hän paljastaa muun muassa tuntevansa useita ihmisiä, jotka ”muuttuivat” myöhemmin homoseksuaaleiksi.