Kesän härskein uutuustakki: Pukeutuisitko sinä tähän?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksileluista on tullut viime vuosina hyväksyttyjä joka kodin tarvikkeita. Tutuille leluille voi kuitenkin keksiä uudenlaisia käyttötapoja. Nyt hollantilainen taiteilija sai varsinaisen neronleimauksen ja käytti inspiraatiotaan uudenlaiseen vaatemuotiin.

Kuva: Sander Reijgers

Sander Reijgers -niminen taiteilija hyödyntää pumpattavia seksinukkeja, ja antaa pitkän elämäntyön tehneille leluille uuden elämän. Mies ei suinkaan tilaa tehtaalta uusia nukkeja, vaan askartelee vaatemuotia käytetyistä nukeista. Hänen uusin tuotoksensa on muodikas kevättakki.

Reijgersin perverssit takit ovat materiaalinsa ansiosta vedenkestäviä. Niissä on myös ihonvärinen huppu, jonka takaosasta löytyy hauska yksityiskohta. Hupussa kummittelee seksinuken auki ammottava suu. Joissain takeissa nukkejen kuuluisat ”reiät” on upotettu takin kainaloihin eräänlaisiksi tuuletusaukoiksi.

Kuva: Sander Reijgers