Carly Rae Jepsen teki valtavan YouTube-hitin – haamuraja tänään rikki?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen popkaunotar Carly Rae Jepsen nousi aiemmin tänä vuonna maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähti Justin Bieberin avulla. Sittemmin neitokaisen Call Me Maybe -kappale on noussut hitiksi, ja se soi parhaillaan runsaasti myös Suomen radioaalloilla.

Tänään on uudelle supertähdelle merkittävä päivä, koska hänen 1. maaliskuuta YouTubessa julkaistu Call Me Maybe –videonsa ylittää todennäköisesti tämän vuorokauden aikana maagisen 100 miljoonan katselukerran rajapyykin. Satamiljoonaa katselukertaa tuli siis hieman yli kolmessa kuukaudessa.

26-vuotias kanadalainen Carly Rae Jepsen nousi kotimaassaan tähdeksi vuonna 2007 sijoituttuaan Canadian Idol -kilpailussa kolmanneksi. Seuraavana vuonna hän julkaisi esikoisalbuminsa Tug of War. Kansainvälinen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta keväällä 2012, kun hittisingle Call Me Maybe julkaistiin ja se nousi suoraan useiden maiden listaykköseksi.