Mies osti 999 ruusua – nainen antoi tylysti pakit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monissa romanttisissa komedioissa elokuvien sankarit laittavat itsensä likoon saadakseen unelmiensa naisen huomion. Tosielämässäkin tapahtuu silloin tällöin hurmaavia eleitä, jotka eivät välttämättä tuota haluttua lopputulosta.

Nyt eräs kiinalainen mies osti ex-tyttöystävälleen kunnioitettavat 999 ruusua, mutta sai palkaksi naiselta kylmää kyytiä. Ihailija käytti ruusuihin 2.400 yuania eli 302 euroa. Hän levitti ruusut naisen talon portaille, jotta neito näkisi ne aina lähtiessään töihin.

Toimistotyöntekijä sai romanttisen ideansa, kun tyttöystävä vaati eroa. Mies halusi voittaa hänen sydämensä takaisin suureellisella eleellään ja toisti tempun neljänä perättäisenä päivänä. Nainen ei kuitenkaan ollut vaikuttunut ex-poikaystävän toimista.

Nainen valitti miehelle neljäntenä päivänä ja torjui romanttisen eleen. Mies on kuitenkin onnellinen, kun uskalsi asettaa sydämensä peliin. Hän lopetti naisen pyynnöstä kosiskelunsa.

– Toivon, että hän on onnellinen, vaikka emme olisikaan yhdessä, kertoo kiinalainen mies Nen-sivustolle.