Miley Cyrus hehkuttaa tulevaa avioliittoa – tässä kihlasormus

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Aiemmin tällä viikolla neitokainen kertoi kihlautuneensa pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa.

Nyt 19-vuotias Miley Cyrus on julkaissut Twitter-blogissaan viestejä, joissa hän hehkuttaa tulevaa avioliittoaan. Rakastunut teinitähti kertoi olevansa todella onnellinen, koska hän sai jakaa kihlausuutisen faniensa kanssa. Popparin Billy Ray -isä kommentoi myös tyttärensä ilouutista omassa blogissaan.

– Elämä on kaunista. Kiitos teille kaikille antamastanne rakkaudesta. Olen niin onnellinen siitä, että sain kertoa ilouutiseni teille. Minusta tuntuu, että kaikki unelmani käyvät toteen, Miley Cyrus kirjoitti Twitterissä.

Poppari kertoi People-lehdelle, että hän ei malta odottaa yhteistä avioelämää Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunta tapasi toisensa The Last Song -elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Heidän suhteensa on kerrottu alkaneen kolmiodraamana, sillä näyttelijäkomistuksen on väitetty seurustelleen australialaisen tyttöystävänsä kanssa romanssin alkaessa.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth erosivat vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.