Teinipoppari poseeraa harvinaisen rintavana rohkeassa mallikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez kertoi aikovansa vetäytyä musiikkiuraltaan. Selena aikookin keskittyä jatkossa näyttelemiseen.

Nyt useissa teinielokuvissa näytellyt tähti nähdään Elle-lehdessä muotikuvissa. Luonnollisen kaunis tähti poseeraa eräässä otoksessa rannalla. Gomez on yhdistänyt asussaan raidalliset housut ja bikiniyläosan, joka tarjoaa antoisat näkymät teinitähden rintavarustukseen. Katso kuvat tästä.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi viime vuoden marraskuussa MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.