Julianne Houghin iltapuku kuin viilletty avonaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija ja näyttelijätär Julianne Hough voi olla kuluvan vuoden nousija julkkismarkkinoilla. Taannoin hänet ikuistettiin intiimeissä puuhissa Rock Of Ages -elokuvansa kuvauksissa.

Aiemmin tällä viikolla kerrottiin, että 22-vuotias näyttelijätär loukkaantui lievästi Rock of Ages -musikaalielokuvan kuvauksissa. Houghin tanssikohtaus Hollywood-kyltin päällä päättyi nimittäin karusti, sillä tähti loukkasi muun muuassa päänsä kyltin metallitolppien takia. Nyt kaunotar on kuitenkin juhlinut elokuvan ensi-iltaa upeassa keltaisessa asussa, joka näyttää siltä, että sen kylki olisi viilletty auki.

Yhdysvaltojen Utahissa varttunut Julianne Hough on voittanut kaksi kertaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kantrilaulajanakin vaikuttanut neitokainen nousi muutama vuosi sitten otsikoihin, kun hänen uutisoitiin seurustelevan suosikkijuontaja Ryan Seacrestin kanssa. Hänet tullaan näkemään tänä vuonna Rock of Ages -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 15. kesäkuuta. Elokuvan muita tähtiä ovat muun muuassa Tom Cruise, Russell Brand, Catherine Zeta-Jones, Mary J. Blige ja Alec Baldwin.