Härski seksikappale ihmetyttää YouTubessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisat koomikot ovat tehneet omia kappaleitaan ja julkaisseet niitä esimerkiksi YouTubessa. Musiikkivideot ja biisien lyriikat tarjoavat katsojille naurutirskahduksia tai jopa häpeää. Nyt uutisotsikoihin on noussut erään amerikkalaisen komediennen tekemä musiikkivideo.

Rachel Bloom -niminen komedienne nähdään musiikkivideolla esittämässä You Can Touch My Boobies -kappalettaan. Suorasanaisen kappaleen sanoma ei jää kovin monelle epäselväksi, sillä näyttelijättärenäkin toimiva kaunotar esittelee musiikkivideolla rintojaan häpeilemättä paljastavassa mekossa. Kappaleessa luetellaan suuri määrä seksiin liittyvää sanastoa ja kaiken lisäksi sen sanoma on osoitettu selvästi alaikäiselle pikkupojalle.

– Me aiomme pitää tänään hauskaa, koska sinä saat koskettaa rintojani, Rachel Bloom laulaa musiikkivideolla.

Amerikkalainen näyttelijä-koomikko Rachel Bloom aloitti uransa newyorkilaisessa lukiossa. Hän toimi kouluvuosinaan komediakerhon vetäjänä. 25-vuotias hauskuuttaja julkaisi vuonna 2010 F*ck Me, Ray Bradbury -kappaleen, joka nousi iTunes-musiikkilistojen ladatuimpien komediakappaleiden joukkoon.