Vältä näitä mokia parisuhteessa – laimentavat kuumimmankin seksielämän

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Intohimoisinkin parisuhde voi joskus syystä tai toisesta väljähtää. Läheisempi tutustuminen omaan rakastettuun tuo esille myös hänen inhimilliset puolensa, joista osa voi laimentaa villinä loimuavaa seksuaalista kemiaa. Nyt Glamour-lehti on listannut tavallisimmat kompastuskohdat, joiden myötä viileä ilmavirta hiipii rakastavaisten lemmenluolaan.

Yhdessä nukkuminen luonnollisesti lujittaa parin välistä sidettä, sillä hellyys tuo läheisyyttä suhteeseen. Monet neitokaiset heittävätkin seksikkäämmät alusvaatteensa nurkkaan jonkin ajan kuluttua, ja kaivavat mummon flanelliyöpaidan kaapista esiin. Moinen hirvitys joutaa kaatopaikalle, koska se ei todellakaan herätä uroksessa paritteluhaluja.

Miesten aika sukkasankarina on myös ohi, sillä jalassa tönöttävät tennissukat eivät käännä naisen ajatuksia romanttisiin tunnelmiin. Suhteen kauniimmalla osapuolella saattaa lisäksi olla prinsessa-ajoiltaan muutama pehmolelu sänkyään koristamassa. Moiset söpöilyällötykset kannattaa piilottaa kaapin pimeimpään nurkkaan miehen läsnäollessa, sillä komistus ei halua lemmiskellä naistaan teddy-karhun vaanivan katseen alla.

Deittailun alussa nainen viettää usein pitkiäkin ajanjaksoja peilin edessä puunaten. Yllättävästi moni mies arvostaa kuitenkin parisuhteessa luonnonkaunista tyttöystävää. Voikin olla joskus piristysruiske pariskunnan väliseen lataukseen, kun mies näkee naisen pystyvän myös pikameikkiin.

Ideaalisuhteessa oma kumppani on myös ystävä. On kuitenkin eri asia muuntaa poikaystävä parhaaksi ”ystävättäreksi”, jonka kiskoo mukaansa joka ikiseen kauneussalonkiin ja tyttöelokuvaan. Miehen äijäilyllekin pitää jättää oma tilansa, koska tippa testosteronia arjessa pitää komistuksen innokkaana myös makuuhuoneen puolella.

Nauru kuuluu jokaiseen lemmensuhteeseen, mutta sillekin on oikea aikansa ja paikkansa. Keskellä tuhmuuksia voi olla lannistavaa, jos toinen puoli pariskunnasta alkaakin nauraa rakastajansa itseilmaisulle. Sänkypuuhissa nauru kannattaa pitää kurissa, varsinkin jos pyrskähdys voisi potentiaalisesti heikentää kumppanin seksuaalista itsetuntoa.

Suloiset lemmikit voivat olla osa ihmisen elämää ja antaa paljon arkeen. Makuuhuoneesta moiset elikot kannattaa kuitenkin pitää pois, koska pienet karvaturrit ovat varsinaisia huomion keskipisteitä. Rakastavaiset haluavat kuitenkin toistensa täydellisen huomion, jotta lemmenhetki voisi edetä hurmiolliseen huippuunsa.