Mies, nämä deittivalheet voivat lipsahtaa naisen huulilta

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Kuluneen sanonnan mukaan sodassa ja rakkaudessa kaikki on sallittua. Joidenkin mielestä ohjenuoraa voi soveltaa deittailun saloihin, jolloin treffitilanteessa saattaa suusta päästä valkoinen valhe. Glamour-lehti on nyt kerännyt uskomattomimmat deittivalheet, joita on kuultu kauniimman sukupuolen suusta.

Eräs nainen paljastaa tavanneensa miehensä bileiltana, jolloin tuli humaltuneessa tilassa kertoneeksi komistukselle kaunistellun version itsestään. Neitokainen väitti olevansa ammatiltaan ballerina. Illan jälkeen mies kutsui hänet ulos, jolloin nainen joutui tunnustamaan nolon totuuden. Mies kuitenkin antoi anteeksi ja kutsuu häntä edelleen ”pieneksi ballerinakseen”.

Deittaillessa pari yleensä pohtii olisiko toisesta pidempiaikaisemmaksi seuralaiseksi. Eräs keino on yhteisten kiinnostusten kartoittaminen. Eräs nainen väitti olevansa hyvä videopelien pelaaja ja saikin sillä deittikumppaninsa kiinnostumaan itsestään.

Tyttöjen bailuilloissa voi joskus olla tunnelma korkealla ja jutut lennokkaita. Epätoivottujen ihailijoiden karkoitus on omanlaisensa taitolaji. Eräs nainen ystävineen kehitti oudot P-kirjaimella alkavat etunimet, joilla he esittelivät itsensä tunkeilevalle komistukselle. Naiset kertoivat tunnustavansa pilansa vain siinä tapauksessa, jos joku heistä kiinnostuukin miehestä.

Yksinhuoltajaäitiä deittaillessa lapsi on aina myös osa pakettia. Eräs neitokainen ei halunnut kertoa totuutta jälkikasvustaan ja sanoikin treffikumppanilleen olevansa lapseton sinkkunainen. Toisessa tapauksessa nainen valehteli treffeillä olevansa vapaa, vaikka olikin vielä kiinni edellisessä suhteessa.

Ensimmäisten deittien lopussa miestä kiinnostaa usein naisen halukkuus toisille treffeille. Tässä tilanteessa moni nainen kuitenkin valehtelee, koska ei uskalla kertoa totuutta kaksilahkeiselle. Eräs nainen ratkaisee tilanteen niin, ettei vastaa puhelimeen miehen soittaessa treffien jälkeen.