Television seksikäs säätyttö rintavana rantakuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa uutislähetysten säätytöiksi valitaan aika ajoin todellisia kaunottaria, jotka vievät usein televisioruuduissa päähuomion itse säätiedotukselta. Yksi tällaisista kaunottarista on Mary Gamarra, sillä hänen espanjankielistä säätiedotustaan katsovat mielellään myös kieltä osaamattomat miehet.

Muodokas Telemundo-kaunotar on nyt noteerattu latinomaailman lisäksi myös amerikkalaisessa viihdelehdessä, kun muodokas neitokainen bongattiin eilen lekottelemassa bikineissä rannalla Miami Beachilla.

Mary Gamarra on noussut viime vuosina yhdeksi latinomaailman suosituimmista televisiotähdistä, ja hän sai taannoin jättää Cada Dia -ohjelman säätytön pestin taakseen juontaakseen omaa ohjelmaansa nimeltä Al Rojo Vivo. Ohjelmassaan hän haastattelee julkkiksia, viihdetähtiä ja poliitikoita. Lisäksi hän on ollut emännöimässä kanavan monia erikoislähetyksiä. Televisiouransa Mary aloitti harjoittelijana CNN-kanavan espanjankielisessä toimituksessa New Yorkissa. Nykyisin kaunotar asuu Miamissa.