Onko tämä tosiaan Megan Fox? Lapsuuskuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman tähdistä julkaistaan usein kuvasarjoja, joissa fanit näkevät, miltä heidän idolinsa näyttivät ennen kuuluisuuttaan. Nyt julkaistussa kuvasarjassa ihastellaan julkkisten lapsuuskuvia, joista eräässä poseeraa Megan Fox.

Useat tähdet ovat kuvissa täysin tunnistamattomia, eikä lapsista voi todellakaan arvata kenestä julkimosta on kyse. Vampyyrikomistus Robert Pattinsonia ei välttämättä tunnistaisi valokuvasta enää edes oma äiti. Natalie Portman näyttää hullunkurisesti omassa lapsuuskuvassaan aivan pojalta. Katso kaikki kuvat tästä.

Otokset paljastavat myös, että kaikki tähdet eivät olleet kaunottaria ja komistuksia vauvoina. Tyttöystävä Jessica Biel saattaisi esimerkiksi hävetä tulevan aviomiehensa Justin Timberlaken vauvakuvia, koska poppari oli melko luotaantyöntävän näköinen vauvana. Kuvasarjassa nähdään muutama otos, jossa vertaillaan tähtien ulkonäköä hieman vanhempanakin.