Popmaailman seksikkäimmät valittiin – oletko samaa mieltä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman kauneimpia, kuumimpia ja seksikkäimpiä tähtiä listataan vuosittain lukuisissa äänestyksissä. Nyt Billboard-lehti on laittanut järjestykseen popmaailman seksikkäimmät artistit.

Lehden lukijat äänestivät Britney Spearsin ja Adam Lambertin seksikkäimmiksi poptähdiksi. X Factor -tuomarina äskettäin debytoinut Spears voitti ylivoimaisesti seksikkäimmän naispopparin tittelin. Listalle pääsivät myös kaunottaret Beyonce, Lady Gaga, Katy Perry ja Rihanna.

Americal Idol -kilpailusta aikoinaan pinnalle noussut Adam Lambert valittiin seksikkäimmäksi miesartistiksi. Hänen vanavedessään ääniä saivat myös latinokomistus Enrique Iglesias, teinisensaatio Justin Bieber ja muun muassa Maroon 5 -yhtyeen keulakuva Adam Levine.