Näin Charlie Sheen menetti neitsyytensä – jakoi prostituoidun kaverinsa kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Charlie Sheen oli äskettäin uransa todellisessa aallonpohjassa, kun huumesekoilut veivät häneltä maailman parhaiten palkatun televisiopestin Miehen puolikkaat -ohjelmassa. Sheen tienasi kaksi miljoonaa dollaria jaksolta, ja hänen tilalleen tuli lopulta Ashton Kutcher.

Nyt Charlie Sheen on paljastanut faneilleen kuinka menetti neitsyytensä. Sekoiluistaan tunnettu miestähti kertoi varastaneensa 15-vuotiaana isänsä Martin Sheenin luottokortin, jolla kustansi itselleen lemmenyön prostituoidun kanssa. Avokätinen mies maksoi seksiyön myös serkulleen Joeylle, joka jatkoi prostituoidun kanssa Sheenin jälkeen.

– Sanoin Joeylle, että hän pääsee lempimään prostituoitua minun jälkeeni. Hän oli innoissaan, eikä hän piitannut paskaakaan varastetusta kortista. Minulla oli elämäni upein yö, kertoo Charlie Sheen Female First -sivustolle.

Sheen jäi kuitenkin myöhemmin kiinni varkaudestaan, kun hänen isänsä sai luottokorttilaskun. Näyttelijä joutui tuolloin tunnustamaan isälleen tekosensa. Martin Sheeniä huoletti eniten tapahtuneessa se, ettei hänen poikansa vain erehtynyt luulemaan himoa rakkaudeksi. Koomikko kertoi haastattelussa prosessoivansa edelleen tuota ajatusta.

46-vuotias Charlie Sheen kiinnitettiin pian potkujensa jälkeen Anger Management -televisiosarjaan, joka perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja osoittautui hitiksi jo ensimmäisissä koekatselussa. Yli 80 prosenttia koekatselijoista piti Charlie Sheenin roolisuoritusta loistavana.