Alessandra Ambrosio ilman rintaliivejä – ja vieläpä Ashton Kutcherin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa lähes kolme vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Nyt 30-vuotias Alessandra Ambrosio on kuvattu poseeraamassa yhdessä näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa. Kyseessä oli muotikuvaus brasilialaiselle Colcci-vaateyhtiölle. Kuvauspaikkana toimi Marina Del Reyssä ollut huvijahti. Kuvien perusteella Alessandran asukokonaisuuteen ei kuulunut lainkaan rintaliivejä.

Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.