Miley Cyrusin housut paljastivat timmit pakarat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva 19-vuotias Miley Cyrus yllätti aiemmin tässä kuussa faninsa, kun hän kihlautui poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunta on pitänyt yhtä jo kolmen vuoden ajan.

Nyt Miley Cyrus on kuvattu Los Angelesin Studio Cityssä, jossa hän shoppaili vaatteita American Apparel -liikkeessä. Ilman rintaliivejä liikkeellä olleella teinitähdellä oli jalassaan hyvin pienet shortsit, jotka paljastivat hänen pakaransa. Katso kuvat tästä.

Miley Cyrus on kihloissa näytteljä Liam Hemsworthin kanssa. Pari aikoo astella alttarille ehkä jo tänä kesänä. He erosivat vuonna 2010, mutta palasivat pian takaisin yhteen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään.