Ozzy Osbourne vaikeuksissa – ääniongelmat vakava takaisku

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rocktähti Ozzy Osbournen perhe on ollut viime päivinä otsikoissa, kun 26-vuotiaan Jack Osbournen uutisoitiin sairastuneen MS-tautiin. Televisiotähden Sharon-äiti purskahti aiemmin tällä viikolla itkuun, kun hän joutui puhumaan haastattelussa lapsensa vakavasta sairaudesta.

Nyt myös Ozzy Osbourne on päätynyt otsikoihin ikävän asian merkeissä. Rocktähti joutui nimittäin peruuttamaan keskiviikkona keikkansa Saksan Mannheimissä ääniongelmien takia. Sap-areenalla kertynyt yleisö pettyi, kun konsertin edustaja kertoi ennen keikan alkua, ettei Ozzy Osbourne pysty esiintymään. Tapauksesta uutisoi TMZ-sivusto.

Ozzy ja Sharon Osbourne ovat tähdittäneet muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaa. Pariskunnan Jack-poika paljasti taannoin, että realitysarja pilasi hänen yksityiselämänsä. MS-tautia sairastava Jack Osbourne ei aiokaan enää ikinä palata realityohjelmien pariin. Osbourneilla on kolme lasta: Kelly, Jack ja Aimee.