Näyttelijäkomistus nakuilee musiikkivideolla – katso kohuvideo

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Shia LaBeouf tunnetaan elokuviensa lisäksi railakkaasta elämäntyylistään. Paparazzeja vihaava nuori näyttelijä on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä känniörvellystensä merkeissä. Hän joutui taannoin juovuspäissään baaritappeluun Kanadassa sijaitsevalla strippiklubilla.

Nyt 24-vuotias Shia LaBeouf nähdään islantilaisen Sigur Ros -yhtyeen Fjögur Piano -kappaleen taiteellisella musiikkivideolla. Parrakas näyttelijä esiintyy videolla kauniin näyttelijättären, Deena Thomsenin, kanssa rohkeissa kohtauksissa. Shia muun muuassa hieroo alastoman blondin vartaloa ja rintoja.

Shia LaBeouf on joutunut aiemminkin baaritappeluihin. Hän joutui viime vuonna poliisien käsirautoihin, kun hän ajautui käsirysyyn faninsa kanssa Kaliforniassa. Innokas ihailija raivostui ja hyökkäsi näyttelijän kimppuun, koska Shia ei suostunut ottaa faninsa kanssa yhteiskuvaa. Näyttelijä myös poistettiin taannoin julkkisjuhlista, koska hän muun muuassa kaatoi vesipullon naiseuralaisensa päälle ja sylki vettä rokkari Marilyn Mansonia päin.