Charlie Sheen tukalassa tilanteessa – anteeksipyyntöjen paikka

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miehen puolikkaat -hittisarja oli viime vuonna tiiviisti otsikoissa, kun sarjan päätähti Charlie Sheen sai potkut päihdesekoilujensa takia. Sittemmin ongelmissaan ryvettynyt näyttelijä haukkui sarjan pomot ja työtoverinsa maanrakoon.

Nyt 46-vuotias Charlie Sheen kertoi katuneensa sitä, että hän haukkui entistä kollegaansa Jon Cryeria potkujensa jälkeen. Tähtinäyttelijä haukkui työtoveriaan muun muuassa peikoksi ja petturiksi. Sheen haluaakin korjata rikkoutuneen ystävyysuhteen, koska hän ikävöi entistä ystäväänsä.

– Haukkuminen oli väärä teko. Jon yritti vain pitää puoliani ja purkasin vihani häneen. Jon on kaunis ihminen ja ikövin häntä. Yritän korjata kaiken, Charlie Sheen kertoi Playboy-lehdelle.

47-vuotias Jon Cryer teki taannoin sketsivideon, jossa hän kommentoi Sheenin peikko-haukkua hyvin sarkastisesti. Video julkaistiin verkossa, ja se sai paljon huomiota. Hän näyttelee Miehen puolikkaat -sarjassa Alan Harperia, joka on Sheenin entisen roolihahmon veli.

Charlie Sheen kiinnitettiin pian potkujensa jälkeen Anger Management -televisiosarjaan, joka perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja osoittautui hitiksi jo ensimmäisissä koekatselussa. Yli 80 prosenttia koekatselijoista piti Charlie Sheenin roolisuoritusta loistavana.