Masturboiko Sam Faiers kesken auringonottonsa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suuren suosion saanutta The Only Way Is Essex -televisiosarjaa on saatu seurata viime aikoina myös Suomessa. Glamourelämää Essexissä -sarjan tähtinä nähdään myös siskokset Billie ja Sam Faiers, jotka ovat pysytelleet tiiviisti kohuotsikoissa.

Siskokset ovat viettäneet viime päivinä vauhdikasta lomaa Las Vegasissa, jossa on ollut mukana myös sarjan muita kaunottaria. Nyt sisaruksista Sam on päätynyt hämmentäviin paparazzikuviin, sillä niissä uima-altaalla aurinkoa ottava kaunotar pitää kättään estottomasti jalkojensa välissä silmät suljettuina.

Sam Faiers kertoi äskettäin, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.