Sam Faiers käänsi katseet allasbileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suuren suosion saanutta The Only Way Is Essex -televisiosarjaa on saatu seurata viime aikoina myös Suomessa Glamourelämää Essexissä -nimisenä. Sarjan tähtinä nähdään myös siskokset Sam ja Billie Faiers.

Siskokset ovat viettäneet viime päivinä vauhdikasta lomaa Las Vegasissa, jossa on ollut mukana myös sarjan muita kaunottaria. Tiimin päätähtenä on kuitenkin toiminut uhkea Sam, joka on nyt ikuistettu nauttimassa olostaan uima-allasalueella.

Sam Faiers kertoi äskettäin, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.