Isäpuoli heitti McDonald’sin ranskalaiset tytön päälle – syytetään pahoinpitelystä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut kuluneen vuoden aikana ilmi jo useita pikaruokaloiden autokaistalla sattuneita vaarallisia tilanteita. Hampurilaisia himoitsevat asiakkaat ovat muun muuassa käyttäytyneet uhkaavasti ohittaakseen muut autokaistalla olijat.

Nyt erään Yhdysvaltojen Massachusettsissa olevan miehen uutisoidaan joutuneen poliisien käsirautoihin McDonald’s-ravintolan autokaistalla sattuneen välikohtauksen takia. James Hackett -niminen mies oli ajautunut sanaharkkaan vaimonsa kanssa, kun he odottivat tilaustaan autokaistalla.

Naisen 11-vuotias tytär istui auton takapenkillä, ja hän yritti rauhoitella riiteleviä aikuisia. Tytön 26-vuotias isäpuoli sai yhtäkkiä raivokohtauksen ja heitti hampurilaisateriansa kuumat ranskalaiset tytön päälle. Poliisien mukaan rasvaiset ranskalaiset lensivät tytön kasvojen ja rinnan alueelle. Tytön kasvojen iho paloi yllättävän ranskishyökkäyksen takia.

Nainen soitti paikalle poliisit, jotka pidättivät James Hackettin pikaruokalan autokaistalla. Lowellin poliisilaitoksen mukaan mies käytti vaarallista asetta, eli kuumia ja rasvaisia ranskalaisia, tytön pahoinpitelemiseen. Rikoksesta syytetty mies ei saa olla enää yhteydessä vaimonsa lapseen, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.