Poptähdellä huippuseksikäs vaimo – katso tuoreet alusvaatekuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen laulajatähti Michael Buble on noussut suureen suosioon ympäri maailmaa. Viime vuonna hän vei vihille argentiinalaisen mallin ja näyttelijättären Luisana Lopilaton. Pariskunta tapasi vuonna 2008 Bublen konsertin jatkobileissä Buenos Airesissa.

Nyt 25-vuotias Luisana Lopilato poseeraa Ultimo-alusvaatemerkin uusimman mainoskampanjan kuvissa. Hoikkavartaloinen kaunotar nähdään kuvissa pitsisissä alushousuissa ja säihkyvissä rintaliiveissä. Kyseisen alusvaatemerkin menekki on noussut 37 prosenttia sen jälkeen, kun Luisana Lopilato kiinnitettiin merkin mainoskasvoksi.

Debyyttilevynsä julkaisun jälkeen Michael Bublen suosio on vain kasvanut. Laulajatähden vaimo esiintyy muun muuassa hänen Haven’t Met You Yet -kappaleensa musiikkivideolla. Michael Buble on aiemmin seurustellut näyttelijätär Emily Bluntin kanssa. Pariskunta seurusteli kolmen vuoden ajan. Kanadalaistähden Everything-hittikappale on omistettu Emily Bluntille.