Ireland Baldwin on häikäisevä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuva Alec Baldwin joutui aiemmin tässä kuussa ongelmiin, kun hän ajautui käsirysyyn erään paparazzin kanssa. Näyttelijä hermostui, kun paparazzi seurasi häntä maistraatin edustalla. Tapaus ikuistettiin kameroille ja kohukuvat julkaistiin New York Daily News -lehden etusivulla.

Nyt 54-vuotiaan Alec Baldwinin ja hänen ex-vaimonsa Kim Basingerin yhteinen Ireland-tytär kiinnitti paparazzien huomion kauneudellaan New Yorkissa. Vaaleahiuksinen ja hoikka teinityttö on kuin ilmetty äitinsä. Yhdeksän vuotta naimisissa olleet Alec Baldwin ja Kim Basinger taistelivat taannoin pitkään tyttärensä huoltajuudesta.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Näyttelijä kertoi äskettäin, ettei halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi tänä vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia. Baldwin avioituu pian kihlattunsa Hilaria Thomasin kanssa.