Miley Cyrus kuvattiin pikkuhoususillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva 19-vuotias Miley Cyrus yllätti äskettäin faninsa kihlautumalla poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Viime päivinä parin on huhuttu menneen jo salaa naimisiin.

Avioliittohuhut eivät pitäneet popparia sisätiloissa, mutta nyt neitokainen on itse julkaissut Twitter-blogissaan hämmentäviä valokuvia. Kuvien perusteella tähden olisi ehkä kannattanut pysyä sisällä, sillä hän keikistelee ulkona pikkuhoususillaan.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth erosivat vuonna 2010, mutta palasivat pian takaisin yhteen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään.