Morgan More nettikuvissa yläosattomana ja peppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina maailmalla on lanseerattu lukuisia realitysarjoja, joissa seurataan jonkun tietyn bilehenkisen joukkion elämää. The Jersey Shore on saanut jo useita kopioita, joista suosituinta kuvataan Britanniassa. Viime kuussa joukkoon tuli myös uutuussarja The Catalina.

Sarjan tähdet ovat jo ehtineet aiheuttaa kovastikin otsioita, sillä he ovat tuskin ehtineet pukeutia bikinikuvaustensa välillä. Nyt sarjan puolalaissyntyinen tähti Morgan More on riisunut vaatteensa omiin kuviinsa, jotka neitokainen on julkaissut myös verkossa. Kuvista ei heti uskoisi, että neitokainen on todellisuudessa varsin korkeasti koulutettu ja pyörittää omaa menestyvää ravintolabisnestä.

The Catalina -sarjassa seurataan nuorten aikuisten vauhdikasta elämää Miamin South Beachilla sijaitsevassa The Catalina -hotellissa. Sarjaa esittää Yhdysvalloissa The CW Network. Realitysarja sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa keskiviikkona.