Playmate ihastutti antavalla etumuksellaan julkkisbileissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti ja mallikaunotar Sara Jean Underwood on viettänyt parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, mutta viime aikoina hän on jälleen aktivoitunut. Viikonloppuna hän julkaisi kuvan ystävistään bikineissä rannalla.

Nyt 28-vuotias Playmate Sara Jean Underwood nähdään poseeraamassa Las Vegasissa sijaitsevalla Tabu Ultra Lounge -klubilla järjestetyissä julkkisjuhlissa. Sara oli MGM Grand -kasinolla järjestettyjen bileiden virallinen emäntä, ja onnistui kääntämään katseita näyttävällä asullaan.

Playmate of the Year -tittelin vuonna 2006 saanut 28-vuotias Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.