Alec Baldwinin ja Kim Basingerin teinitytär ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuva Alec Baldwin on ollut viime päivinä kovasti otsikoissa, sillä hän asteli viikonloppuna alttarille pitkäaikaisen naisystävänsä kanssa. Hääjuhliin ei kuvaajia päästetty, ja paparazzit tekivät kaikkensa saadakseen kuvia hääparista.

Samalla 54-vuotiaan Alec Baldwinin ja hänen ex-vaimonsa Kim Basingerin yhteinen Ireland-tytär on astunut julkisuuteen. Vaaleahiuksinen ja hoikka teinityttö on kuin ilmetty äitinsä, ja pukeutumistyylikin on yhtä rohkea. Isä ja tytär kuvattiin nimittäin New Yorkissa, jossa isä näytti läksyttävän tytärtään siitä, että tämä oli lähtenyt ulos liian rohkeassa asussa.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Näyttelijä kertoi äskettäin, ettei halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi tänä vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia. Baldwin avioituu pian kihlattunsa Hilaria Thomasin kanssa.