Tältä Katie Holmes näytti teini-ikäisenä – katso koulukuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin unelmaparien joukkoon lukeutuvat Tom Cruise ja Katie Holmes ovat parhaillaan avioeroskandaalin keskiössä. Kohu saa päivittäin uusia hämmentäviä piirteitä, kun eron hurjia syitä spekuloidaan julkisuudessa.

Nyt arkistoista on kaivettu esiin Katie Holmesin nuoruuskuvia hänen kouluajoiltaan. Holmes kävi koulua Ohion osavaltiossa Toledossa sijaitsevassa Notre Dame Academy -oppilaitoksessa, jossa hän esimerkiksi esitti koulunäytelmässä Michael Jacksonia ja pelasi innokkaasti lentopalloa.

Katie Holmes ja Tom Cruise tapasivat toisensa vuonna 2005. Avioliitto kesti yli viiden vuoden ajan, mutta päättyi lopulta katkeraan eroon. Avioero tuli monille yllätyksenä, sillä vielä muutama viikko sitten Tom Cruise kehui vaimoaan maasta taivaisiin Playboy-lehden haastattelussa. Suhteen alkaessa Tom Cruise nousi kohuotsikoihin julistaessaan rakkauttaan Oprah-keskusteluohjelmassa nousemalla seisomaan sohvalle ja riehumalla ohjelman studiossa. Pariskunnan yhteisen omaisuuden tiedetään olevan noin 275 miljoonaa.