Ramona Nitu on uusi seksikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen The Jersey Shore -realityssarja on aiheuttanut tuotantokausillaan runsaasti kohua, kun kahdeksan nuorta aikuista on näyttänyt vaudikkaan juhlimisen mallia. Äskettäin sarja esitteli maailmalle myös uuden kaunottaren Ramona Nitun.

Romanialaissyntyinen mallikaunotar Ramona Nitu päätyi televisioruutuihin, kun hän ryhtyi seurustelemaan realitysarjan tähden Vinnyn kanssa sarjan toisella tuotantokaudella. Nyt Ramona on kuvattu rannalla Miami Beachilla. Kuvien perusteella kaunotar on äskettäin hankkinut itselleen silikonirinnat.

The Jersey Shore -sarjan raskaana oleva tähti Snooki tähdittää myös realitysarjan Shore-sisarohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan kerrotaan tulevan keskittymään Snookin raskausaikaan. Suosikkisarjan tekoon on liittynyt muitakin värikkäitä vaiheita. MTV-televisiokanava joutui äskettäin pettymään, kun New Jerseyn Hobokenin pormestari Dawn Zimmer ei antanut kuvauslupaa kaupungissaan Shore-sarjalle. Pormestarin mukaan Snookin tulo nimittäin aiheuttaisi “painajaismaisen fanihysterian”.